Informatie over perforators

U wilt een nieuwe perforator kopen, maar u ziet door het bomen het bos niet meer?
PerforatorWinkel.nl biedt u alle type perforatoren met een handige artikel-selector waarmee u direct de juiste keus kunt maken. Voor de zwaardere types perforatoren zijn ook verschillende onderdelen te bestellen.

2-gaats perforatoren

perforators Een 2-gaats perforator is de standaard-perforator die in elk kantoor gevonden kan worden en ook vaak thuis wordt gebruikt. De bekendste en meest verkochte perforators zijn van het merk Leitz. De andere merken zoals Maped, Novus en Rexel zijn ook vertegenwoordigd in het assortiment; uiteraard te verkrijgen in diverse capaciteiten en kleuren.
Wist u overigens dat u met de meeste 2-gaats perforator eenvoudig door de aanleg juist in te stellen 4-gaats kunt perforeren?

4-gaats perforators

4-gaats-perforators Een dubbele perforator, zo wordt een 4-gaats perforator ook wel genoemd, maakt logischerwijs 4 gaatjes in uw document. Voor gebruikers van een 4-ringsmap is een 4-gaats perforator onmisbaar. De capaciteiten lopen uiteen van 10 vel met een gewone perforator tot en met 300 vel met een blokperforator.

6-gaats perforatoren

6-gaats-perforators Een 6-gaats perforator is geschikt voor het perforeren van documenten op A5-formaat dat gangbaar is voor de meeste agendaformaten van de merken Succes standaard, Timefax en Filofax.

23-gaats perforatoren

23-gaats-perforators Een 23-gaats perforator zorgt ervoor dat A4 papier in een multomap past. Een A4-multomap heeft 23 ringen, met deze 23-gaats perforatoren kunt u onbezorgd aan de slag.
Met 23-gaats perforators kunt u ook 17-gaats snel perforeren, deze toepassing wordt veel gebruikt in het onderwijs.

Blokhechter (blokperforator)

Blokhechter Een blokhechter, ook wel heavy duty perforator genoemd, is een zware perforator waar u meerdere pagina’s tegelijk mee kan perforeren. Dit kan een 2-gaats of een 4-gaats perforator zijn, veelal met een capaciteit startend vanaf 30-40 vel tot wel 300 vel!
Een blokhechter wordt veel gebruikt in de professionele werkomgeving voor archieftoepassingen en drukkerijen.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest